Fattiglus Arkiv - Cosy Animals

FattigLus på 1.klasse – Få det hele for det halve
FattigLus på 1. klasse – Opskrifter for overlevere
FattigLus på 1. klasse – Verden rundt på 80 retter

Fattiglus på 1. klasse er en bogserie af forfatter Maria K.Larsen. De første to bøger udkom første gang i 2012. og er siden udkommet i flere udgaver.

Den første bog i serien handler om at spare tusindvis af kroner på alt fra mad til ferie og fra forbrugsudgifter til personlig pleje.

Bøgerne er skrevet med humor og lune og er altså ikke en røvsyg bog om privatøkonomi, der får dig til at falde i søvn, inden du når at bladre til næste side. Det er heller ikke en bog om at spare sig fattig, men en bog om at få mest ud sine penge, uanset hvor meget eller hvor lidt du har at gøre godt med.

Det handler om at kunne bruge sine penge på sjove ting i stedet for røvkedelige udgifter, så man kan leve på 1. klasse – også selvom man er, eller føler sig som, en fattiglus, for det er trods alt sjovere at bruge sine penge på rødvin i stedet for regninger, når alt kommer til alt, og ikke mindst er det fantastisk at kunne indfri de drømme, som du måske slet ikke troede, at du havde råd til.

I 2020 udkommer bøgerne efter en pause på en årrække i en ny og opdateret udgave og denne gang får de følgeskab af en tredje bog i serien.

Selvom de udkommer i 2020, hedder udgaven 2021-udgaven.

Nye Covers på vej…. 🙂

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

error: Content is protected !!