En ortopædisk hundeseng er et must for seniorhunden. Gigt og ømme led følger med alderen, og derfor er det vigtigt at have ordentlig støtte – også for hunde.

Alle hunde kan have glæde af en ortopædisk hundepude eller seng, men det er særligt de ældre hunde, der har ekstra meget glæde af sådan en.

Hvad er en ortopædisk hundeseng?

-6%

Alle hunde kan have glæde af en ortopædisk hundepude eller seng, men det er særligt de ældre hunde, der har ekstra meget glæde af sådan en. Hvad er en ortopædisk hundeseng? Vi kender det også fra mennesker - i tyverne kan vi fint ligge på en futon, i trediverne får vi behov for at ligge lidt bedre og investerer måske i en boxmadras. I fyrrene begynder vi at kunne mærke kroppen lidt mere og bliver opmærksomme på, om der skal en ny madras til osv. På et eller andet tidspunkt i vores liv bliver vi finder vi ud af, hvor vigtigt det er, at din madras tilpasser sig din krop, så det ikke er din krop der skal tilpasse sig madrassen. Det er her vi begynder at kigge efter madrasser der støtter de rigtige punkter. Og det lige netop den funktion, som du finder i en ortopædisk hundeseng.
error: Content is protected !!
da_DK