Verdens bedste gave – se den her!

En unik og personlig gave er verdens bedste gave, og her i 2021 kommer der et tiltag ud over det sædvanlige hos Cosy Animals. Du kan nu bestille verdens bedste gave!

Og hvad er så det?

Verdens bedste gave er til livets store begivenheder som:

  • Dåb
  • Konfirmation
  • Fødselsdag
  • Bryllup
  • Bryllupsdage

Men den kan også anvendes ved andre lejligheder som jubilæum, jobskifte og pensionering.

Verdens bedste gave – Et minde for livet!

Med denne gave giver du i sandhed en gave for livet.

Ud over at skabe et dejligt minde for hovedpersonen på selve dagen, får han eller hun nemlig en uvurderlig samling af enten livsråd, hilsner eller historier ala Her er dit liv fra familie og venner!

For dig som giver, er der intet arbejde forbundet med gaven ud over at trykke på bestillingsknappen og at sende et link.

Kære Maria

Jeg sad i går aftes og skrev takkemails til alle, der var med på min fødselsdagsvideo. Det var pragtfuldt at se den igen.

Jeg vil bare sige dig tusind tak. Det var en genial ide, og det er et imponerende kæmpearbejde, du har lagt i det.

Det var genialt.

Kærlig hilsen
Kai Selliken

videogave.dk, som også er mit website, vil du nemlig fra 1. februar kunne bestille en video, der samler alle gæster og / eller venner og families livsråd eller historier.

Alt, hvad du skal gøre er, at sende det link du får til deltagerne. Du kan altså også bruge gaven, selvom der ikke er en fest, eller hvis folk er spredt over hele verdenen.
Og du kan endda følge med i, hvor i verden deltageren befinder sig, hvis du vælger mellempakken!

Giv en videogave – så let er det!


Linket åbner en app, der gør det muligt for deltageren ud fra enkle spørgsmål at optage en kort video via computer, tablet eller mobil og sende det med et enkelt klik.Deltagernes bidrag klippes så sammen til en video, som du kan vise ved lejligheden, og/eller som du kan sende til dagens hovedperson eller hovedpersoner, så de har den for livet!

Du kan i tilgift vælge at få udarbejdet en smuk fotobog med deltagernes citater, hvis du vælger den store pakke.

Uanset om du nøjes med videoen eller tager bogen med i købet, skaber du et helt unikt minde, der bevares for eftertiden – også når en deltager ikke længere er i blandt jer.

Tænk, om du havde din farmors bedste livsråd, din bedste vens grunde til, at du er fantastisk eller din kollegas hjemmestrikkede festsang på video for altid!

Forestil dig din smilende veninde fortælle om, hvor sej du er, når livet går dig imod. Dine børn forklare, hvorfor du er verdens bedste forældre på en regnvejrsdag eller din gamle studiekammerat i Australien ytre sig om de sjoveste stunder I har haft sammen en dag, hvor du savner ham eller hende.

Det er DEN gave, du giver med videogaven.

Du kan læse mere om verdens bedste gave på videogave.dk.

Verdens bedste gave bliver lavet i samarbejde med videoudtalelser.dk

Har du brug for en almindelig gave, der dog er lidt ud over det sædvanlige, så gå til cosyanimals.com

error: Content is protected !!
da_DK