Sådan handler du hos Cosy Animals:

Det er let at handle hos Cosy Animals og er der noget du ønsker, men ikke kan finde eller ser ud til at være udsolgt, hjælper vi dig gerne.

Vær opmærksom på, at du ikke kan købe alkohol, hvis du er under 18 år.

Vi står også klar med en hjælpende hånd, hvis du mangler idéer til en gave til en bestemt person eller lejlighed.

Alt hvad du behøver at gøre er at sende en forespørgsel under Kontakt.

Dog skal du være opmærksom på, at vi ved enkelte bestillinger og forudbestillinger kan være nødt til at opkræve betaling for varen samtidig med bestilling hos leverandøren, men du får naturligvis besked, hvis det er tilfældet og modtager samtidig en estimeret leveringsdato.

Opstår der spørgsmål eller problemer, mens du handler, så tag kontakt med det samme. Vi bestræber os på at svare hurtigst muligt og altid inden for 24 timer, og du vil ofte opleve at få svar med det samme.

Kundeoplysninger:

For at vi kan levere varer til dig, har vi brug for følgende oplysninger. Vi deler ikke dine oplysninger med andre.

  • Navn
  • Adresse
  • Email
  • Telefonnumme

Indsamling af data på websitet:

Cosy Animals samler fra tid til anden oplysninger ind om, hvordan webshoppen bruges via cookies. Vi bruger dem til at sikre, at vores varer er relevante og at al teknikken nu også fungerer som den skal, så din oplevelse af butikken bliver så god som mulig.

Vi kan ikke se, at det er dig specifikt, der udfører en handling, men vi kan se, hvis der er mange, der eksempelvis har problemer med at lægge en bestemt vare i kurven o.l.

Betaling:

Der er et væld af betalingsmuligheder hos Cosy Animals og uanset hvilken en du vælger, opkræves der ikke gebyr, selvom vi gerne må:

  • Kreditkort som eksempelvis Visa og Mastercard
  • PayPal
  • MobilePay 

Leveringstid:

Ved varer på lager:

Uanset forsendelsesmetode er leveringstiden mellem 1-3 dage.

Vi tilstræber, at få din bestilling afsted inden for et døgn fra bestillingen. Ændringer i leveringstid kan forekomme i perioder eksempelvis omkring jul, men det vil fremgå af banneret i toppen af websitet.

Vælger du at afhente dine varer selv, aftales tidspunktet nærmere.

Ved bestillingsvarer:

Ved bestillingsvarer og forudbestillinger underretter vi dig om det forventede leveringstidspunkt. Vær opmærksom på, at betalingen kan opkræves forud i nogle tilfælde.

Digitale varer:

Digitale varer som eksempelvis e-bøger eller software leveres, så snart din betaling er registreret i systemet. Der er ingen fortrydelse på disse.

Bøger købt i forsalg:

Ved bøger der købes i forsalg trækkes pengene, inden bogen leveres. I forslagsperioden fås bogen til en lavere pris end den endelige pris. Til gængæld trækkes penge før leveringen af produktet. Det skyldes, at forsalget er med til at finansiere bestilling og trykning af bogen. Til gengæld kan købet til enhver tid hæves og frem til 14 dage efter leveringen har fundet sted.

Forsendelse:

Vi benytter kun forsendelser der er forsynet med en tracking kode, så du altid kan spore din pakke, medmindre der er bestilt lokal levering.

Forsendelse med lokallevering:

Her bringer vi personligt ud.

Forsendelse sker med Post Danmark eller GLS med eller uden omdeling.

Der er en fast pris på 45 kr.

Fragten er gratis ved køb over 600 kr.

Fortrydelsesret:

Du har ifølge loven 14 dage til at fortyde dit køb.

Fortrydelsesretten udregnes fra den dag, du modtager varen.

Ved køb af digitale produkter som e-bøger og software bortfalder din fortrydelsesret, da varen leveres umiddelbart efter køb.

Ved varer købt under 2. sortering bortfalder fortrydelsesretten.

Ved varer købt i forsalg er fortrydelsesretten udvidet med, så den gælder 14 dage efter leveringen af købet.

Returregler:

Du har altid 14 dages returret.

Returretten udregnes fra den dag du modtager varen, og du skal give  Cosy Animals besked om, at du ønsker at returnerer varen inden fristen fortrydelse udløber, altså 14 dage fra modtagelsen.

Returnering kan ske ved:

– at du sender varen retur via postvæsenet eller GLS (du betaler selv fragtomkostningerne ved returneringen)
– at levere varen tilbage på adressen Cosy Animals, Bogårdsvej 522, 3050 Humlebæk.(Dog kun efter forudgående aftale).

Bemærk: Du kan IKKE fortryde ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give Cosy Animals tydelig besked om dette.

Returnerede varer skal være i væsentlig samme stand, som da du modtog varen og helst sendes retur i ubeskadiget original emballage. Det er dit ansvar, at varen er pakket forsvarligt, og at pakken når frem til os – du sikrer dig bedst ved at sørge for at der følger et trackingnummer med på forsendelsen, så den kan spores. Nummeret bedes du sende til os.

Er varen åbnet eller taget i brug og medfører det en forringelse af varens salgsværdi, kan returretten dog ikke automatisk gøres gældende.

Madvarer tages ikke retur af hensyn til sikkerhed, og hygiejne.

Varer der er købt under 2.sortering tages ikke retur.

Du hæfter for al anden håndtering end det der er nødvendigt for at fastslå varens art, funktion og egenskaber.En tommelfingerregel er, du bør behandle den ligeså forsigtigt som stod den på en hylde i en fysisk butik. Overskrides dette betragtes varen som brugt og værdien som forringet, og du vil kun få en del eller ingen penge tilbage alt efter, hvor stor forringelsen skønnes at være.

Er du i tvivl, så benyt kontaktformularen eller kontakt os gerne på [email protected].

Ved returnering skal du vedlægge følgende:

– afsenderadresse
– kopi af faktura eller ordrenummeret
– årsag til returnering og ordrenummer
– Kontonummer

Pengene refunderes som udgangspunkt til den konto du har betalt fra, men har du betalt varen kontant eller med hævekort skal du vedlægge det kontonummer, som du ønsker pengene overført
til.

Ekspeditionstiden er typisk 3-5 hverdage, såfremt vi har alle oplysninger. Evt. værdiforringelse af varen vil blive fratrukket beløbet inden det tilbageføres til din konto. Fragt refunderes ikke.

Reklamationer:

Som købeloven foreskriver, er der 24 måneders reklamationsret på alle varer.

En vare, der reklameres, repareres eller ombyttes som udgangspunkt, men det kan også ske, at pengene tilbagebetales. Det hele afhænger af den konkrete vare og situation.

En forudsætning for at der er tale om en reklamation er dog, at fejl og mangler ikke er opstået som følge af din egen fejlagtige brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for en rimelig tidsramme, efter at du har konstateret manglen, og du skal kontakte Cosy Animals, inden du sender varen retur. Brug kontaktformularen under Kontakt.
Skriv i detaljer, hvad problemet med varen er. Så sender vi dig et returnummer, som du skal vedlægge reklamationen.

Varen skal være forsvarligt pakket, således at der ikke kan opstå yderligere skader på den.

Reklamerer du inden 2 måneder, vil reklamationen altid blive anset for at være rettidig.

Varen sendes retur til:
Cosy Animals/ Clean Planet Media
Bogårdsvej 522
3050 Humlebæk

eller afleveres på adressen efter forudgående aftale.

Cosy Animals refunderer de fragtomkostninger, som du har i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget og såfremt der er tale om rimelige omkostninger. Det er dit ansvar at varen kommer frem til os, og vi skal bede om kopi af kvitteringen for fragten for at kunne refundere den. Rimelig betyder, at prisen ikke er højere end den vi selv betaler for at sende.

Klagemuligheder

På Konkurrence-og Forbrugerstyrelsens hjemmeside, kan du læse om, hvordan og hvor du skal klage angående forskellige varer.

Klager over produkter kan sendes til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
+45 72405600
Nævnenes Hus

For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu

Ved klage skal vores email adresse angives: [email protected] samt hjemmesiden du har købt varen på. 

Hvem ejer Cosy Animals:

Clean Planet Media
v/ Maria K. Larsen
Bogårdsvej 522
3050 Humlebæk

CVR: 33292414

Kontakt: Brug kontaktformularen under Kontakt eller skriv til [email protected]

Sort Media er etableret i 2010 og er en personligt ejet virksomhed. I 2023 skiftede vi navn til Clean Planet Media, men det er stadig samme person og virksomhed.