Bordet er en katergori, hvor du finder sjove ting til spisebordet og til pynt og servering.

Hvad end det handler om morgenmaden, frokosten, eftermiddagskaffen, aftensmaden eller aftenhygge, finder du det her, hvis du er til boligindretning, der sætter kulør på tilværelsen, og som du ikke støder på i alle andre hjem.

Overrrask dine gæster, mor dig over de skønne og sjove designs, der kombinerer praktik og humor, som en bordskåner der er udformet som en glad djævel eller lun dig ved de hyggelige ting, som en hund, der sørger for orden på tandstikkerne og lignende, der får dig til at smile.

Livet er en fest – og du kan fejre det, som du har lyst, og når du har lyst!
Sjove ting til spisebordet
Synes du også at livet er for kort til ikke at leve det i unikke rammer der skaber glæde og smil, så er spisebordet et godt sted at starte. Her har du mulighed for at sprede glæde ved alle måltider til såvel hverdag som fest med vores store udvalg af sjove og anderledes ting til bordet:

Her støder du bl.a. på sådan noget som:

Sjove kopper og krus
Søde tallerkener
Festlige bordskånere
Anderledes æggebægre
Sjove krydderisæt
og meget, meget mere…

Sjove ting til pynt og servering
Uanset om du har gæster eller ej, eller om menuen står på kaffebord eller hyggemiddag for en, finder du her sjove og hyggelige ting, der hjælper dig med at gøre borddækning og servering til en leg og skaber glæde.

Her støder du bl.a. på et stort udvalg i sådan noget som:

Sjove servietholdere
Søde lysestager
Festlige serveringsbakker
Retro fade
Anderledes skåle
og meget mere…

-35%
Original price was: 199,00 kr..Current price is: 129,00 kr..
Ikke på lager
269,00 kr.