Julegaveideer til hende 2023

BADA gaveæske Skovbund håndlavede sæber

Få 10 julegaveideer til hende 2023 søde eller sjove julegaver til hende 2023, som er ikke er som dem der normalt foreslås ved julegaver til kvinder.

Julegaveideer til hende 2023 giver dig 10 søde og sjove julegaver til hende 2023, som er anderledes end dem der traditionelt foreslås ved julegaver til kvinder

Det er ikke nemt at finde på gaver og slet ikke til kvinder, som du måske synes har alt. Her får du hjælp til at finde på de bedste julegaver i 2023

1. Kissemisse kirsebærlikør en af de søde julegaveideer til hende 2023

Kissemisse er en sød gave i mere end en forstand. En dejlig kirsebærlikør som passende kan være blandt de julegaver til hende 2023 bringer. Kirsebærlikøren fra danske Spice by Spice er svær at modstå, uanset om du er kvinde eller mand.

2. Nissepis solbærshot med vodka

Er hun typen der både kan lide et godt grin og en sød lille en til at skylle efter med, er dette solbærshot fra jyske Spice by Spice det helt rigtige valg.

I Farsø i Vest-Himmerland, hvor virksomheden er, er der ingen jul uden Nisse-pis. En tradition parret bag denne udgave af den populære drink gerne holder i hævd. Og ifølge dem har Nissepis formentlig bund i en tradition, der startede med solbærsnaps, som i dag har udviklet sig til den likør, som har taget resten af landet med storm.

Nisse-Pis er en krydret likør, der er tilsat julens krydderier. Den serveres i små glas som vodkashots og drikkes ved ifølge firmaet bag ved stuetemperatur til risalamanden eller andre desserter. Den kan også bruges til ost.

Skal den nydes alene eller til julefrokosten anbefaler vi den iskold. Den fungerer som snaps – den fylder mest lun.

3. Økologisk julegavekurv med badeprodukter

Julegavekurve er ofte kun madrelaterede, men denne julekurv er anderledes og passer perfekt til den miljøbevidste kvinde, der sætter pris på lidt selvforkælelse. Ikke kun fordi den er økologisk – den indeholder og dejlige ting til at skabe sit eget hjemmespa. I kurven vil hun bl.a. finde gode økologiske kvalitetsolier til krop og ansigt samt økologiske sæber fra kendte danske producenter som Fischer Pure Nature og BADA. Økologiske æteriske olier til bad og aromaterapi og luksuriøst og miljøvenligt badetilbehør.

4. BADA julegaveæske sunde julegaver til hende 2023

Går hun op i sundhed og naturlig velvære, kan en julegaveæske som danske BADAs bringe lykke.

Her får hun nemlig et udvalg af deres dejlige økologiske sæber, der kan skabe glæde langt inde i det nye år.

BADAs 100% økologiske sæber er veganske og håndlavet. Emballagen er plastikfri og selve sæben er lavet på koldpresset dansk rapsolie fra Stevns, kokosolie, æteriske olier og afrundet med urter.
Der er flere forskellige temaer at vælge mellem.

Har hun parfumeallergi, fås sæberne også i en version uden duft / æteriske olier kan indgå i en gavekurv

Denne julegaveidé til kvinder er også velegnet til veganere og mænd der elsker kvalitetssæber.

BADA gaveæske Skovbund håndlavede sæber
BADA gaveæske Skovbund håndlavede sæbe

5. Opbevaringskrukker til kartofler, løg og hvidløg vintagestil

Lækre sæt med opbevaringsdåser, der er perfekte til at opbevare grøntsager i, der skaber glæde.

Du finder både opbevaringskrukker og opbaringsdåser i flotte pastelfarver og mere afdæmpede som de ensfarvede sæt i grå, sort eller hvid.

Uanset er disse opbevaringskrukker retro til kartofler løg og hvidløg en af vores absolutte bestsellere, og det er der en grund til, så derfor er sættene med tre krukker naturligvis oplagte som julegaver til kvinder.

Opbevaringskrukker i retrostil og opbevaringsdåser
Sødt retro krukkesæt til kartofler og løg

6. Rundt puslespil med seje og inspirerende kvinder…ligesom hende

Rundt puslespil med stærke og inspirende kvinder. Inspirational women har 1000 brikker og kommer i en flot og anderledes æske, der ikke fylder al verden. Fed gave til seje kvinder, og dem der holder af dem, hvad end det er som fødselsdagsgave eller morsdagsgave og naturligvis velegnet som en af de mange julegaver til kvinder.

Puslespil med inspirerende kvinder rundt
Puslespil med inspirerende kvinder

7. Krus med Jane Austen Citater – perfekte julegaver til kvinder der er litterære

Er hun en af dem, der ikke kan få nok af forfatter Jane Austens vittige, romantiske og kritiske skriverier om kvindeliv i hendes tid, så er dette krus ikke bare den perfekte julegave. Den er must have. På dette sjove krus finder vi nemlig adskillige af de sjove citater fra forfatterindens værker som Stolthed og fordomme sammen med et portræt af hende. Kruset kommer i en fin gaveæske. Motivet fås også som puslespil.

Jane Austen krus med Citater
Jane Austen krus med Citater

8. Diffusere og duftlamper til æteriske olier som julegaveidéer til hende

Julegaver til kvinder 2023 er ikke altid en let opgave, for de fleste synes at have alt.
Men hvad nu, hvis du kunne give hende afslapning i hverdagen, når hun har brug for det, humør løft på de dage, der er dumme, og dulme nervøsitet og stress, når livet er ekstra krævende?

Det er faktisk muligt med aromaterapi.

Forær hende en diffuser eller duftlampe i julegave og et par de mest populære æteriske olier, og du har en gave, der bliver ved med at give år efter år.

Med en gaveæske der indeholder fire styk højkvalitets økologiske æteriske olier fra danske fischer Pure Nature + en aroma diffuser eller et gavesæt bestående af en duftlampe og fire økologiske æteriske olier kan du forære hende en wellness pakke. Er hun ny på området, kan du med fordel give hende bogen Aromaterapi også. Se vores wellness gaver.

Aromaterapi gaver til wellness
Aromaterapi gaver til wellness

9. Økologisk chokolade fra Økoladen – blandt de sikrer julegaveideer til hende 2023

Chokolade af en ordentlig kvalitet er en sikre julegaveideer til hende. Danske Økoladen er både økologisk og i en høj kvalitet, og du finder alt fra gaveposer med chokolade til enkelte chokoladeplader, der er let give med i en gavekurv.

10. Gavekort til Cosy Animals og Naturvelsam som julegaveideer til hende 2023

Er du løbet helt tør for julegaveidéer til hende?
Med et gavekort til CosyAnimals.com og/eller Naturvelsam.dk kan hun nemt vælge det, hun lige står og mangler eller ønsker sig, indenfor boligtilbehør og delikatesser eller økologisk hudpleje og økologiske og biodynamiske teer og meget, meget mere

Tag et kig rundt Cosy Animals og få mere inspiration til julegaveideer til hende 2023.