Ny webshop Naturvelsam helsekost og hudpleje

naturvelsam.dk

I slutningen af maj glæder vi os til at præsentere jer for naturvelsam helsekost og hudpleje.

Vores nye søster webshop naturvelsam helsekost og hudpleje har udelukkende fokus på økologi og bæredygtighed, og du kan allerede finde nogle af varerne her på Cosy Animals, hvor vi er i gang med at omlægge, så vi også får mere økologi og bæredygtighed ind.

I alle årene har vi dog haft solceller på taget og varmepumpe. Altid genbrugt al pap, vi får ind og haft mange miljøvenlige varer på hylderne, såsom Eco-måtter.
Vi sørger såvidt muligt for kun at indkøbe i Europa, så varer transporteres så kort som muligt, og vi prioriterer at købe europæisk producerede produkter, når vi har mulighed for det.

Men naturvelsam.dk tager altså skridtet fuldt ud, mens vi stille og roligt omlægger.

Naturvelsam helsekost og hudpleje

Som noget nyt er det lykkedes os at få økologiske tehætter hjem, og med tiden kommer fokus til at skifte til bæredygtige gaver. Og vi fortsætter med være på udkig efter mere bæredygtige gaver.

På naturvelsam.dk får du naturligvis den samme gode service, som vi giver her, og vi kommer til at gøre os ligeså umage der.

Ecosyan økologisk hudpleje

En anden nyhed, der også rammer Cosy Animals og Naturvelsam senere i 2023 er brandet Ecosyan.

Dette danske mærke producerer økologisk hudpleje og ikke mindst skånsom hudpleje til alle, der ønsker at passe på selv og vil uden om kemi, men gerne vil forkæle sig selv med lækre produkter med eller uden duft. Produkterne er produceret i Nordsjælland.

Fischer Pure Nature æteriske olier

Vi byder også velkommen hos Cosy Animals til den danske producent Fischer Pure Nature. De er især kendt for deres højkvalitets æteriske olier, og vi kan nu tilbyde et udvalg af de økologiske æteriske olier samt en del af kosmetiksortimentet.

Der er bl.a. en fremragende økologiske massageolier, vegetabilske olier og meget andet i sortimentet. De økologiske produkter i sortimentet vil også være at finde på Naturvelsam.dk