Sådan finder du den bedste gave til ham/hende

Boligtilbehør, sjove gaver, vin og økologisk hudpleje

Det kan godt være svært at være kreativ, når det handler om at finde den bedste gave til de vigtigste mennesker i dit liv. Få 5 tips til, hvordan du finder gaver, der både overrasker, glæder og føles personlige uden de store armbevægelser.

Ønskesedler gør arbejdet lettere, når det handler give gaver, men det er bare sjældent en “forudbestilte” gave, virkelig bliver husket, og selvom modtager bliver måske bliver glad, bliver han eller hun IKKE glædeligt overrasket.

Vil du gerne være den, der giver den gave der vil blive husket med glæde årene igennem, så skal du læse med her, hvor du kan se, hvordan du lige finder frem til den bedste gave.

Den bedste gave viser, hvor godt giver kender modtager

Her får du en guide med 5 gode råd til, hvordan du finder den rigtige gave.

Hvad interesserer modtageren?

Nogle elsker rockmusik, andre madlavning og så er der dem, der går op i deres bil, kæledyr, træning eller helbred med liv og sjæl.

Tænk i gaver der relaterer sig til de emner, som modtageren interesserer sig for. Det ligger selvfølgelig ligefor, hvis yndlingsbandet lige har udgivet en ny cd, men der er andre ting, der kan vise, at du virkelig forstår og kender personen.

Ved rockmusik kunne det være:


Nøglering med oplukker og lille kniv. Perfekt til både hverdag og festival.

En musiknørd kunne sætte pris på disse:
Sæt med 2 bordskånere udformet som retro -LP plader.

Se alle gaver til musikfans her

Krus World of the Dog Dunoon
Er personen helt exet med sit kæledyr, kan et smukt porcelænskrus med hunde eller katte være den helt rigtige gave eller måske en anden gave med kæledyrsmotiv.
Se alle gaver med dyremotiver.

Er der tale om en bogelsker, er der også alternativer til blot at købe en bog.

Smukke, søde eller sjove bogstøtter som disse vil varme hjertet hos en læsehest.

Se alle bogstøtter her

Er træning en vigtig del af modtagerens liv, så tager en toiletrulleholder som denne kegler.
Toiletrulleholder stærk mand
Se alt under bad og bryggers.

Og er bilen den mest elskede ejendel, så kan de disse seje lysestager bidrage til hyggen i hjemmet.

Køb lysestagerne her.

Og går modtageren op i at stå i køkkenet, kan en sjov og anderledes bordskåner eller servietholder været svaret eller søde, sjove eller seje cookiecutters som disse.

Se alt i køkkenudstyr her.

Eller måske en sjov holder til mobiltelefonen, så det er let at følge med i opskrifter på internettet.

2. Hvad har modtageren brug for?

Har modtageren været igennem en mindre sjov periode eller en stressede periode, kan du tænke i en eller anden form for carepackage.

En sådan gave fortæller, at du tænker på personens ve og vel.

Den kunne for eksempel indeholde te, eller et flot krus samt disse søde og hyggelige tedåser.
Tedåse sæt med 3 - For Ever

Eller måske denne tebrevsholder og en tesi.


Find alt, hvd du skal bruge til en god kop te her.

En nøglering med et firkløver, der som jo efter sigende skulle bringe held, kan også sende en besked om, at alting nok skal blive bedre, og at her er en slags lykkeamulet, som personen kan bringe med sig overalt.
Sjov nøglering Luck

3. Hvilke udfordringer har personen?

Har modtageren af gaven til svært ved at finde sine ting, fordi han eller hun er lidt distræt eller lidt af et rodehoved, kan denne holder til fjernbetjeningerne gøre hverdagen lettere.

En lille knagerække som denne giver en fast plads til nøglerne i gangen, og denne sjove penneholder giver kuglepennen en fast bopæl.
penneholder træ

Kniber det med pladsen i klædeskabet, kan denne bøjle være til stor hjælp, da den bidrager til mere plads, og gør det lettere at finde den rigtige skjorte, kjole eller t-shirt.

Se alle gaverne på her.

4. Hvad arbejder modtageren med?

Bruger personen hverdagen på et kontor i omgivelser der måske ikke er så inspirerende, kan en sjov lille ting til skrivebordet være med til at skabe hygge.

Det kunne for eksempel være denne søde tapeholder der er udformet som en lille and eller en denne USB-hund, der giver mulighed for at tilslutte masse af stik til computeren.
tapeholder and duck tapeUSB Hub Dog

Det kan også være sådan noget som en holder til mobilen, når den skal oplades i arbejdstiden.

En der arbejder med dyr, kan have god brug for en sjov velkomstmåtte eller en krukke til godbidder til dyrene, der pynter i klinikken.


En kok kan sætte pris på denne sjove holder til viskestykker eller en bogstøtte til kogebøgerne.


5. Rejser personen meget?

Der er meget at holde styr på, når man rejser og her er der flere små ting, der kan være til hjælp, hvad enten rejsen har arbejde eller ferie som formål.

Denne holder til mobiltelefonen, sikrer at det altid er let at lade den op selvom bopælen på destinationen ikke har et sted, hvor man kan lægge telefonen, når den skal oplades. Den fylder ingenting og gør det muligt at hænge telefonen i en stikkontakt, når der skal mere strøm til.

Det er heller ikke altid let at holde styr på sådan noget som bagage.

Et personligt bagagemærke skiller sig ud, hvis kufferten ikke gør.
Kuffertnærke Not Your BagKuffertmærke 3. stk i en pakke

Rejser personen sammen med andre, kan man dele film- og musikoplevelser med disse stik, der gør det muligt, at høre det samme i hovedtelefonerne.

Der er altså rigtig mange muligheder for at tænke kreativt uden at slå knuder på sig selv eller at sætte økonomien over styr, når det handler om at finde den helt rigtige gave, der både kan overraske og skabe glæde.

Gå på opdagelse på Cosy Animals, og find de bedste gaver til ham og til hende, og alle de andre som du holder af.