Skab hygge med 6 boligtilbehør til sommerhus

Bolig tilbebehør til sommerhus

Ordet ‘sommerhus’ er for mange en kilde til nostalgiske minder om barndommens sommerferier, og er man så heldig at være i besiddelse af sådan et, er det oplagt indrette det med elementer og ting, der går i spænd med begreb som retro og nostalgi.

Boligtilbehør til sommerhus hjælper med at skabe hygge hvis det vælges med omhu. Skab den helt rigtige stemning for dig og din familie med få virkemidler, og invitér gæster ind i den rette atmosfære.

1. Fransk nostalgi med retro krukker og dåser

Franske Natives står bag flere af vores bestsellere, når det kommer til nostalgiske designs.

Dette krukkesæt bringer leder tankerne ind på et af verdens mest berømte køkkener: Det franske!

De skønne dåser i metal i sættet omfatter kartoffelkrukke, løgkrukke og hvidløgskukke i hver sin fine pastelfarve.

Kunderne skriver

Så fine ting.
Jeg købte en smuk kaffedåse og opbevaringskrukker til kartofler, løg og hvidløg. De var også smukke.
Glæder mig til at vise dem frem.
Tak for en god oplevelse.

Lillian Nielsen 
Flotte opbevaringskrukker i retrostil med kartoffelkrukke, løgkrukke og hvidløgskrukke.


2. Viskestykker som boligtilbehør til sommerhus

Flotte viskestykker bidrager til stemningen og er perfekt boligtilbehør til sommerhus med de rette motiver. De fleste sommerhuse i Danmark ligger nær stranden, og dermed er de ting vi forbinder med strand og den friske salte duft af hav også et oplagt motiv.

Sæt med økologiske viskestykker med motiv fra danske Koustrup


3. Morgemadssæt med et strejf af halvtredserstemning

Morgenmad i sommerhuset er en begivenhed i sig selv. Her er tid og ro til at nyde dagens første måltid, uden at skænke myldretidstrafik, arbejde og obligatoriske gøremål en tanke.

Dette morgenmadssæt til to personer indeholder krus, flad tallerken og skål, så du har alt, hvad du har brug for til at skabe en afslappet stemning ved morgenbordet. Det leveres i en flot gaveæske, så du også kan bruge det til at glæde andre. Husk også de flotte espressokopper, der matcher.

Morgenmadssæt til to personer i retro stil

4. Tehætte med havmotiv til de regnfulde dage

Det danske vejr er lunefuldt, og når sommerhuset ikke stiller med sol og sommer som håbet, byttes udendørs oplevelser om til indendørs hygge. Den slags kalder på en god kop te til at holde varmen på.

En flot tehætte, der holder din te varm i timevis, så der er god tid til at nyde den i. Det stemningsfulde motiv viser havet, både og livet ved vandet, og er du ikke til maritime motiver, finder du masser af andre flotte tehætter med og uden motiver af dyr hos Cosy Animals.

Tehætte med maritime motiver af både

5. Hyggelige kopper som boligtilbehør til sommerhus

Hvorfor nøjes med kedelige kopper, når du sagtens kan få kopper med søde og sjove kopper med flotte motiver. Jo vist er Ikea-kopper praktiske, men dem støder du også på i så mange andre sammenhænge, fordi det er billige kopper.

Hvis du vil have kopper og krus der er ligeså unikke, som du er, vil du opdage, at Cosy Animals har masser af hyggelige krus og kopper med sjove motiver med eller uden dyr, der passer perfekt til både hjemmet og sommerhuset.

Illustratoren Alex Clark har skabt dette hyggelige krus med glade katte.

Krus med katte motiv

6. Holder til tebrev som boligtilbehør til sommerhus

Det er detaljerne der gør et hus eller en lejlighed til et hjem, og det samme gælder for boligen, der for mange er hjemme uden for hjemmet. Boligtilbehør til sommerhus, der skaber hygge behøver ikke altid at være store ting.

En lille ting til hjemmet og sommerhuset, der skaber hygge er tebrevsholderen, der sørger for at dit
brugte tebrev eller dit brugte teæg ikke pletter.

Som denne fine håndmalede teposeholder med blå og grå prikker.

Håndmalet tebrevsholder med prikker

At skabe hygge kræver altså hverken de helt store armbevægelser eller at du hiver den store pengepung frem til boligtilbehør til sommerhus. Små ændringer kan række langt.