10 gaver til mor, der gør dig til yndlingsbarn

Velvære gaver til hende

Gaver til mor kan være lidt af en udfordring, uanset om det er gaver til mors dag, den bedste fødselsdagsgave til mor eller julegaver til mor.

Inden du bryder hovedet eller forfalder til dovenskab med en buket blomster, der visner eller en æske chokolade i afmagt, gør du klogt i at læse med her, hvor du får mindst 10 forslag til gaver der tager kegler. Uanset om du mangler en eller flere mors dag gaver, mors fødselsdagsgave eller julegaver til mor. Her finder du nemlig opfindsomme gaver til at forkæle din mor med, uanset om du er til søde gaver til mor eller sjove gaver til mor.

Søde gaver til mor

Søde gaver er sikre gaver til mor. Men når blomsterbuketten er visnet eller chokoladen er spist, er den også glemt. Giv hende istedet en gave, som hun vil huske for livet.

Søde gaver kan være boligtilbehør eller gaver til velvære og vigtigst af alt – en gave der viser, at du har tænkt på hendes behov og kender hende.

Tehætter og forklæder

Drikker hun te, kan en tehætte med et motiv med hendes interesse være en en god ide. Er din mor f.eks. vild med sin kat eller hund, er en sød tehætte med katte eller et fint forklæde med hunde en god gaveidé til mor.

Tehætte katte Feline Friends Ulster Weavers

Søde tehætter med eller uden dyr er en perfekt gave til alle der holder af te.

Urtepotter og havetilbehør

Hvis din mor er glad for haven og havearbejde eller bare godt kan lide at gro sine egne krydderurter, kan en sød urtepotte med økologiske krydderurter være en god gave til mors dag eller fransk køkken nostalgi i form af opbevaringsdåser til grøntsager, som kartofler, løg og hvidløg.

Uretpotte retro motiv fransk

Sød urtepotte med fransk motiv, der får smilet frem.

Opbevaringskrukker i retrostil og opbevaringsdåser

Dåsesættet med kartoffel,løg og hvidløgskrukke er en af bestsellerne på Cosy Animals, for det er ikke kun mødre der er vilde med dem.

Aromaterapilamper og æteriske olier

Det er muligt, at det er en fornøjelse at være mor, men det er også ind imellem hårdt arbejde. Derfor kan ting, der bidrager til afslapning, opfriskning, bedre søvn eller mere energi være en oplagt gave til mor. Æteriske olier og aromaterapi er i stigende grad blevet populært i de senere år og det er bl.a. saunagus, der har fået interessen til at eksplodere. Du finder både diffusere, aromalamper, aromaterapismykker og økologiske æteriske olier hos Cosy Animals.

Aromalamper gaver til mor

Aromalampe i gaveæske med eco soya wax melts hjælper mor gennem de travle dage.

Oliebrænder aromalampe til æteriske olier og duftolier bikube

Oliebrænder aromalampe til æteriske olier og duftolier bikube. Kan også anvendes til wax melts. Se det store udvalg i søde og sjove aromalamper til æteriske olier wax melts

Æteriske olier Fischer Pure Nature Cosy Animals Naturvelsam

Økologiske 100 % rene æteriske olier har mange anvendelsesmuligheder. Brug dem i hjemmelavet kosmetik, aromaterapismykker, aromalamper og diffusere.

Hudpleje og selvforkælelse

Kropsolier, massageolier og ansigtsolier er gode gaver til mor på alle årstider. Det er vigtigt at olierne ikke er for tunge og fedtede, så du undgår at plette tøj eller at skulle vente en mindre punisk krig på, at de trænger ind i huden. Omvendt, må de heller trænge for hurtigt ind, hvis de skal anvendes til massage.

økologisk massageolie lavendel

Økologisk kropsolie og massageolie med lavendel i én fra danske Fischer Pure Nature kan anvendes til flere formål og er dejlig afslappende.

Sjove gaver til mødre

Hvis din mor har humor, er der masser af muligheder for at finde sjove gaver til hende, der til et hvert tidspunkt udkonkurrerer blomsterkosten og chokoladen. Sjove gaver kan være direkte flabede eller bare blot kalde smilet frem, når man kigger på dem.

Og det er som regel en gave, der bliver ved med at give, da mor kan blive ved med glædes ved den.

Når du vælger sjove gaver til mor, har du også mulighed for at overraske hende med gaver, som er unikke og ikke er forudsigelige.

Sjove havenisser og sjove skilte

Boligtilbehør med glimt i øjet og et strej af humor er blandt vores specialer på Cosy Animals. Og sjove havenisser og skilte med sjov tekst er blot små udpluk af et stort udvalg, så du vil helt sikkert kunne finde en sjov gave til din mor også.

sjov havenisse vejrudsigt billede

Vejrudsigtnissen er en lille sjov havenisse med et småflabet skilt.

Træskilt Dear Alcohol, we had a deal

Lille sjovt træskilt med sjov tekst. Der findes flere varianter, af dette populære skilt, der kan bruges med eller uden sløjfen.

Puslespil med seje kvinder

Mødre er ikke bare søde og bløde – de er også stærke og selvstændige. Er din mor en stærk og sej kvinde, der både er til kvindekamp og puslespil, er der her et par gaver til hende, der vil vække begejstring.

Rundt 1000 brikker puslespil med inspirerende kvinder

Det flotte runde puslespil viser nogle af verdens sejeste kvinder og det de har opnået.

Puslespil med Jane Austen citater

Mange læser Jan Austen med romantiske briller på, men hun er også kendt for sin humor og sin rebelske ånd.

Se flere gaver til mor på vores YouTube-kanal.